8 oktober 2019

Zo doen we dat bij Camarate ICT!

Hebben wij al verteld dat sportiviteit en Camarate wel vaker dan eens in één zin genoemd worden? Nee? Dan hierbij de bevestiging dat dit geen toeval meer is! Ook deze maand gingen wij er weer voor! Op zaterdag 5 oktober was het zover, met een aantal Camarate auto’s zakten wij af richting het zuiden van het land, om uiteindelijk aan te komen in Nationaal Park De Biesbosch. Hier pakten we om 10:00 uur ’s ochtends de kano om een enerverende tocht te maken door het mooie natuurgebied. Na 1.5 uur varen en een aantal natte pakken later, konden we weer op krachten komen tijdens een heerlijke lunch.
Dat deze koolhydraten geen overbodige luxe waren bleek na de lunch wel. Op het activiteiten terrein midden in de Biesbosch werden we mentaal en fysiek uitgedaagd met een aantal activiteiten. Zo werd er in de bossen een strijd uitgevochten met pijl en boog en op een drassig parcours gereden met een aantal quads. Ook aan de mentale uitdaging is gedacht, elk uur werd er namelijk een groep gedropt op het ‘Escape Island’. De ophaalbrug werd opgehaald en voor de groepen die na 3 kwartier de oplossing niet hadden gevonden en daardoor de brug weer konden laten zakken, restte niets anders dan The Walk Of Shame door het water, terug naar het vaste land.
Na een middag vol avontuur zijn we met z’n allen richting barbecue gegaan, waar we een welverdiende maaltijd hebben genuttigd. Na een dag vol plezier ging iedereen met volle buik en hier en daar een nat en/of vies pak, weer richting huis! Zo doen we dat bij Camarate ICT!

 

8 oktober 2019

Ik heb een vraag

Camarate ICT

Full Service dienstverlener en Solution provider in ICT, Sourcing, Kennismanagement & Training

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

22 juni 2020 Be WISE check your 365

14 mei 2020 Camarete ICT ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

Complete nieuwsoverzicht

Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.