Technisch Applicatiebeheerder

Wie zijn wij?

Met een bevlogen team van meer dan 40 ICT specialisten en engineers, leveren wij diensten met een full service karakter. Zo kunnen klanten naast onze Consultancy bij ons terecht voor ICT Staffing, Managed ICT Services en ICT Trainingen. Wij zijn Microsoft gold-partner. Met ons hoofdkantoor in Wognum langs de rijksweg A7, zijn wij centraal gevestigd in Noord Holland. Hoewel wij zeer actief zijn in Noord Holland, leveren wij onze diensten ook in de Randstad en de nabijgelegen provincies Flevoland en Friesland.

Wat ga je doen bij ons?

Voor het technisch operationeel maken van applicaties hebben wij jou nodig. Wij zijn op zoek naar een technisch applicatiebeheerder die ons team van professionals verder gaat uitbreiden. Beschik jij over een analytisch vermogen, technische inzichten en wil jij jouw kennis inzetten bij onze klanten?

Als technisch applicatiebeheerder weet jij waarover je praat en communiceer je helder bij de klant, beheerders of leveranciers. Jij bent daarmee de bruggenbouwer op het gebied van de applicatie(s) die jij gaat beheren.

Technisch applicatiebeheerder is een functie met veel contacten met leveranciers, functioneel beheerders (en eventueel ook gebruikers) en overige stakeholders. Samen met functioneel beheerders en/of gebruikers voer je technische testen uit van nieuwe versies. Je hebt een veelzijdige functie dat o.a. bestaat uit:

 • Aanbieden van (bedrijfs)applicaties

Verzorgen van installatie en onderhoud (nieuwe versies, patches en fixes) van software (bedrijfs)applicaties. De beheerswerkzaamheden zijn erop gericht dat de applicaties stabiel zijn en zo min mogelijk ongeplande uitval vertonen.

 • Afhandelen van incidenten en problemen

Oplossen van technische incidenten en problemen in applicaties, in overleg met leveranciers, supportdesk en functioneel beheerders.

 • Voorbereiden en uitvoering van wijzigingen

Voor de continuïteit van de applicaties worden nieuwe versies, patches en fixes geïmplementeerd. De applicatiebeheerder zorgt ervoor (in overleg met leveranciers en functioneel beheerders) dat elke wijziging op een applicatie goed wordt voorbereid. Hij voert de wijziging ook uit, of doet de coördinatie daarvan. Daarbij wordt ook aandacht besteed aan back-up en recovery.

 • Autorisaties en licenties

Ondersteunen van functioneel beheerders bij het toekennen van rechten op applicaties en licentieservers, indien van toepassing.

 • Advisering en werkzaamheden t.b.v. projecten

Ondersteunen van projectleiders met kennis en documentatie over de bedrijfsapplicaties. In overleg met de projectleider zorgt de applicatiebeheerder ook voor het voorbereiden en volgen van de benodigde wijzigingen zoals hierboven beschreven.

 • Handleidingen en documentatie

Verzorgen en onderhouden van technische installatiedocumenten, het applicatiedossier en overige documenten van bedrijfsapplicaties

Wie ben je, wat wil je en wat kun je?

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau aangevuld met een afgeronde functiegerichte opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke functie;
 • Je hebt technische expertise met bijvoorbeeld Windows server 2012/2016, RES Workspace Manager en MS SQL;
 • Daarnaast heb je kennis van, en ervaring met het inrichten en beheren van Cloud omgevingen zoals Azure, AWS en methodes voor applicatiebeheer zoals ITIL of ASL;
 • Je bent flexibel en hebt uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en bent in staat om zowel te communiceren met ICT-professionals als niet-technici bij klanten;
 • Daarnaast heb je passie voor je klant, ben je resultaatgericht en beschik je over de drive om voorop te blijven lopen in de technologie;
 • Tenslotte heb je humor, ben je ondernemend van geest, heb je een absolute teamspirit en ben je pragmatisch.

Waarom werken bij Camarate ICT?

Je komt werken bij een ambitieuze en ondernemende ICT dienstverlener met nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. Wij bedienen diverse klanten binnen het MKB, grootbedrijf en internationale bedrijven. Met een gezellig en ondernemend team werken wij met elkaar aan de groei van het bedrijf en aan jouw ambities. Kennis delen en leren van elkaar is ons bestaansrecht, dit merk je ook in de kennissessies die je bij ons krijgt. Initiatief nemen, daar houden wij van. Als je verder wilt groeien of een goed idee hebt, dan staan wij daarvoor open en gaan wij daar samen mee aan de slag. Je komt tenslotte terecht in een ondernemend bedrijf! Plezier hebben met elkaar en in je werk vinden wij belangrijk. Daarom organiseren wij ook regelmatig een uitje, een kennissessie in de avonduren en genieten we van een hapje en een drankje met elkaar.

Kennis maken?

Spreekt het je aan, wil je meer informatie of heb je zin in een kop koffie om een goed gesprek met elkaar te hebben? Geef even een belletje of stuur een e-mail met jouw contactgegevens naar Lynne Stenvers (resource manager) of Susanne Kesting (HR). Telefoonnummer: 0228-712 390. E-mail: lynne.stenvers@camarateict.nl of susanne.kesting@camarategroep.nl

 

Camarate ICT

Full Service dienstverlener en Solution provider in ICT, Sourcing, Kennismanagement & Training

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

22 juni 2020 Be WISE check your 365

14 mei 2020 Camarete ICT ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

Complete nieuwsoverzicht

Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.