Security Administrator


Wie zijn wij?

Met een bevlogen team van meer dan 40 ICT specialisten en engineers, leveren wij diensten met een full service karakter. Zo kunnen klanten naast onze Consultancy bij ons terecht voor ICT Staffing, Managed ICT Services en ICT Trainingen. Wij zijn Microsoft gold-partner. Met ons hoofdkantoor in Wognum langs de rijksweg A7, zijn wij centraal gevestigd in Noord Holland. Hoewel wij zeer actief zijn in Noord Holland, leveren wij onze diensten ook in de Randstad en de nabijgelegen provincies Flevoland en Friesland.

Wat ga je doen?  

Wij kunnen je een afwisselende baan met veel vrijheid aanbieden. Je werkt op projectbasis bij onze klanten. Als Security Administrator ben jij verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de security-afspraken. Je speelt een belangrijke rol bij het waarborgen van de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van de bedrijfsdata bij onze klanten. Je begrijpt als geen ander welke bedreigingen veel impact kunnen hebben voor de bedrijfsdata en zorgt ervoor dat deze bedreigingen buiten de deur blijven. Jij weet hoe je, de risico’s afwegend, tijdig en efficiënt beveiligingsmaatregelen configureert en implementeert. 

In deze rol draag je met jouw kennis actief bij om de security processen verder te ontwikkelen. Je werkt nauw samen met de collega’s van de afdeling ICT, waar je de spil bent voor informatieveiligheid. Je adviseert over de implementatie van oplossingen van verschillende vraagstukken en draagt bij aan de verdere structurering van een veilige ICT-omgeving. Jij haakt aan als specialist bij diverse projecten en ondersteunt de business bij specifieke veiligheidsvragen. 

Voor Camarate ICT ben jij een belangrijk aanspreekpunt als het gaat om security. Dat komt uiteraard door jouw kennis en bijdrage, maar ook door jouw onderhoudende aanpak en je houding om stappen te durven zetten ter verbetering van een veilige, gebruiksvriendelijke ICT-omgeving. 

Wie ben je, wat wil je en wat kun je?

Jij begrijpt wat er komt kijken bij het configureren en implementeren van securitytoepassingen. De samenwerking tussen IT en de security is jouw uitgangspunt, maar je verliest het menselijke doel nooit uit het oog. Je bent in staat security-incidenten adequaat af te handelen en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De uitdaging om anderen te overtuigen van het belang van security en mee te nemen in jouw verhaal ga je met veel passie aan.

Wat zoeken wij in jou?

  • Jij hebt een hbo-opleiding afgerond, technische IT achtergrond en aanvullende security-trainingen; 
  • Jij hebt minimaal 3-5 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie; 
  • Jij hebt kennis en ervaring met bijvoorbeeld Microsoft Azure en Office 365 en het inrichten en beheren van security-toepassingen; 
  • Jij bent creatief en hebt probleemoplossend vermogen; 
  • Jij bent ondernemend en communicatief vaardig; 
  • Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Waarom werken bij Camarate ICT?

Je komt werken bij een ambitieuze en ondernemende ICT dienstverlener met nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. Wij bedienen diverse klanten binnen het MKB, grootbedrijf en internationale bedrijven. Met een gezellig en ondernemend team werken wij met elkaar aan de groei van het bedrijf en aan jouw ambities. Kennis delen en leren van elkaar is ons bestaansrecht, dit merk je ook in de kennissessies die wij regelmatig organiseren en waarin jij een belangrijke bijdrage kan leveren. Initiatief nemen, daar houden wij van. Als je verder wilt groeien of een goed idee hebt, dan staan wij daarvoor open en gaan wij daar samen mee aan de slag. Je komt tenslotte terecht in een ondernemend bedrijf! Plezier hebben met elkaar en in je werk vinden wij belangrijk. Daarom organiseren wij ook regelmatig een uitje, delen wij kennis door middel van een kennissessie in de avonduren en genieten we van een hapje en een drankje met elkaar.

Kennis maken?

Spreekt het je aan, wil je meer informatie of heb je zin in een kop koffie om een leuk gesprek met elkaar te hebben? Geef even een belletje of stuur een e-mail met jouw contactgegevens naar Lynne Stenvers (Resource Manager) of Susanne Kesting (HR). Telefoonnummer: 0228-712 390. E-mail: lynne.stenvers@camarateict.nl of susanne.kesting@camarategroep.nl

Camarate ICT

Full Service dienstverlener en Solution provider in ICT, Sourcing, Kennismanagement & Training

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

22 juni 2020 Be WISE check your 365

14 mei 2020 Camarete ICT ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

Complete nieuwsoverzicht

Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.