Over Camarate ICT

“Iedere dag komen we in aanraking met technologieën waar ICT een belangrijke rol in speelt. Soms zonder dat we er erg in hebben. Dit kan komen doordat het onzichtbaar is, te complex in elkaar steekt of omdat er simpelweg nog niet over nagedacht werd. En dat vinden wij zo zonde. Wij geloven dat ICT niet ingewikkeld hoeft te zijn en absoluut van toegevoegde waarde is voor iedere onderneming c.q. ondernemer. Ongeacht het aantal medewerkers van het bedrijf, het vakgebied waarin zij actief is en de regio waar zij gevestigd is. ICT maakt ambities waar!”

Wat doen wij?

Camarate ICT gaat dagelijks de uitdaging aan om ICT weer herkenbaar en toegankelijk te maken voor iedereen. Dit doen wij onder andere door onze kennis te delen met onze relaties middels verschillende ronde tafel sessies en het organiseren van inspiratie-avonden in ons ICT Café. Mede dankzij het volgen van diverse seminars en de korte lijnen met onze partners, blijven wij altijd on-top-of de laatste vernieuwingen binnen ICT. Onze Noord-Hollandse nuchterheid zorgt er weer voor dat de vertaling hiervan weer helder is voor al onze relaties.

Wij werken met gecertificeerde professionals, bovendien wordt nauw samengewerkt met gerenommeerde organisaties waaronder Microsoft, VMware, Netapp, Cisco en HP en verscheidene andere bepalende partners in de ICT sector.

Camarate ICT heeft een compleet en uitgebalanceerd ICT dienstenpakket met als doel bedrijven te ondersteunen in hun Automatisering- en Informatiseringvraagstukken. Wij zijn als het ware een ´one stop shop ICT kennishuis´ en alle diensten hebben als kracht dat het 100% integraal toepasbaar is met elkaar; Advies, Ontwerp & Architectuur, Bouw & Ontwikkeling, Hosting & Beheer en Training & Opleiding.

Direct naar onze dienstverlening

Camarate ICT & ICT Partners bundelen hun krachten en met een bevlogen team van 150 ICT specialisten en Engineers, leveren wij diensten met een full service karakter. Zo kunnen klanten naast onze Projecten en Consultancy bij ons terecht voor ICT Staffing, Managed ICT Services en ICT Trainingen. Wij zijn ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd en tevens Microsoft gold-partner. Met ons hoofdkantoor in Wognum langs de rijksweg A7, zijn wij centraal gevestigd in Noord Holland. Wij beschikken over verschillende vestigingen in het land, te weten Groningen,  Hoofddorp en Apeldoorn. Hierdoor hebben wij een landelijke spreiding. Elke vestiging heeft zijn eigen klanten set en professionals die in de regio aan het werk zijn in uitdagende opdrachten.

Camarate ICT is sinds 2007 actief in de markt, waarmee wij een gedegen historie en praktijkervaring hebben opgebouwd in vele branches en bedrijfstypen.

 

 

Ruud Hofland
Algemeen Directeur

  Camarate ICT

  Full Service dienstverlener en Solution provider in ICT, Sourcing, Kennismanagement & Training

  Ja, ik blijf graag op de hoogte!

  Nieuws

  22 juni 2020 Be WISE check your 365

  14 mei 2020 Camarete ICT ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

  Complete nieuwsoverzicht

  Ga naar onze nieuwe website.
  Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.