Over Camarate ICT

“Iedere dag komen we in aanraking met technologieën waar ICT een belangrijke rol in speelt. Soms zonder dat we er erg in hebben. Dit kan komen doordat het onzichtbaar is, te complex in elkaar steekt of omdat er simpelweg nog niet over nagedacht werd. En dat vinden wij zo zonde. Wij geloven dat ICT niet ingewikkeld hoeft te zijn en absoluut van toegevoegde waarde is voor iedere onderneming c.q. ondernemer. Ongeacht het aantal medewerkers van het bedrijf, het vakgebied waarin zij actief is en de regio waar zij gevestigd is. ICT maakt ambities waar!”

Wat doen wij?

Camarate ICT gaat dagelijks de uitdaging aan om ICT weer herkenbaar en toegankelijk te maken voor iedereen. Dit doen wij onder andere door onze kennis te delen met onze relaties middels verschillende ronde tafel sessies en het organiseren van inspiratie-avonden in ons ICT Café. Mede dankzij het volgen van diverse seminars en de korte lijnen met onze partners, blijven wij altijd on-top-of de laatste vernieuwingen binnen ICT. Onze Noord-Hollandse nuchterheid zorgt er weer voor dat de vertaling hiervan weer helder is voor al onze relaties.

Wij werken met gecertificeerde professionals, bovendien wordt nauw samengewerkt met gerenommeerde organisaties waaronder Microsoft, VMware, Netapp, Cisco en HP en verscheidene andere bepalende partners in de ICT sector.

Camarate ICT heeft een compleet en uitgebalanceerd ICT dienstenpakket met als doel bedrijven te ondersteunen in hun Automatisering- en Informatiseringvraagstukken. Wij zijn als het ware een ´one stop shop ICT kennishuis´ en alle diensten hebben als kracht dat het 100% integraal toepasbaar is met elkaar; Advies, Ontwerp & Architectuur, Bouw & Ontwikkeling, Hosting & Beheer en Training & Opleiding.

Direct naar onze dienstverlening

Onderdeel van Camarate Groep

Camarate ICT is onderdeel van Camarate Groep. Met ons hoofdkantoor in Wognum langs de rijksweg A7, zijn wij centraal gevestigd in Noord Holland. Hoewel wij zeer actief zijn in Noord Holland, leveren wij onze diensten ook in de Randstad en de nabijgelegen provincies Flevoland en Friesland. Met een bevlogen team van meer dan 40 ICT specialisten en engineers, leveren wij diensten met een full service karakter. Zo kunt u naast onze Consultancy bij ons terecht voor ICT Staffing, Managed ICT Services en ICT Trainingen.
Camarate Groep is sinds 2007 actief in de markt, waarmee wij een gedegen historie en praktijkervaring hebben opgebouwd in vele branches en bedrijfstypen.

Meer weten over Camarate Groep?

 

Ruud Hofland
Algemeen Directeur

  Camarate ICT

  Full Service dienstverlener en Solution provider in ICT, Sourcing, Kennismanagement & Training

  Ja, ik blijf graag op de hoogte!

  Nieuws

  23 september 2019 Camarate ICT loopt de Dam tot Dam loop voor het goede doel

  23 juli 2019 Onze infrastructuur & Cloud Specialist aan het woord inzake Microsoft Teams

  Complete nieuwsoverzicht