23 juli 2019

Onze infrastructuur & Cloud Specialist aan het woord inzake Microsoft Teams

Maarten, onze Infrastructuur & Cloud Specialist aan het woord; hoe ziet zijn werkdag er bij de klant uit?

‘’Mijn klant, (een groot mediabedrijf) biedt een zeer diverse werkomgeving waar ik mij bezig houdt met de uitrol & adoptie van Microsoft Teams. Microsoft Teams is een tool waarin medewerkers productiever kunnen vergaderen, taken uit kunnen voeren, en de dagelijkse communicatie beter kunnen managen en zo dus het samenwerken binnen de organisatie bevordert. Ik kijk hier samen met de verschillende afdelingen naar zodat inzichtelijk is wat voor hun een zo optimaal mogelijk gebruik van Microsoft Teams is. Hierbij kijk ik ook naar het mogelijke gebruik van connectoren zodat het mogelijk is om met verschillende andere diensten te integreren. Verder begeleid ik de migratie en automatiseer ik de aanvraag en creatie van nieuwe Teams door gebruik te maken van Microsoft Flow en Powershell’’

Nieuwsgierig naar wat Microsoft Teams precies is en wat het toevoegt binnen jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op via: info@camarateict.nl of via 0228-712390, we vertellen je graag meer!

Vindt je het zelf gaaf om dit soort trajecten te begeleiden? Kijk dan naar onze vacatures op www.demensenvancamarateict.nl en neem contact met ons op!

 

 

23 juli 2019

Ik heb een vraag

Camarate ICT

Full Service dienstverlener en Solution provider in ICT, Sourcing, Kennismanagement & Training

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

22 juni 2020 Be WISE check your 365

14 mei 2020 Camarete ICT ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

Complete nieuwsoverzicht

Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.