Managed Services

Besteedt u de ICT-omgeving liever uit, gedeeltelijk of helemaal? Met Camarate Managed Services nemen wij deze zorg uit handen. Met heldere afspraken over benodigde beschikbaarheid en prestaties van uw ICT-diensten, voor een vast bedrag per maand.

De overweging, of de beslissing, om uw ICT beheer uit te besteden kan verschillende aanleidingen hebben. Wellicht is het de kostenbesparing die interessant voor u is, of focust u zich liever op uw core business in plaats van u bezig te houden met het beheren van uw ICT. Misschien wilt u gewoon profiteren van de specialistische kennis en expertise van een externe partij. Vaak is het een combinatie van deze motieven om te kiezen voor ICT outsourcing.

ICT Shared Service Center

Vanuit ons ICT Shared Service Center levert Camarate ICT op professionele maar persoonlijke wijze een complete bundel van modulaire, integrale beheerdiensten. Op deze wijze kunt u zelf bepalen of u uw ICT beheer 100% wilt uitbesteden, of dat u beslist om bepaalde specifieke beheerdiensten u wilt uitbesteden en wat u zelf wilt blijven doen. Indien er aanleiding is kunt u in goed overleg beslissen om alsnog veranderingen aan te brengen in het uit te besteden beheer.

Modulaire beheerdiensten voor Cloud en On-premise

Ons ICT Beheer Center bewaakt en beheert uw afgenomen Cloud diensten als ook uw on-premise ICT infrastructuur. Met een permanente bezetting van Servicedesk medewerkers, netwerk-systeembeheerders en aanwezige productspecialisten worden uw gehoste of on-premise systemen en werkplekken 24/7 bewaakt en preventief beheerd. Wij maken voor het monitoren gebruik van geavanceerde tooling. Alle beheerdiensten zijn met heldere procedures ingericht, waardoor iedere engineer de werkzaamheden gedegen en eenduidig uitvoert. Alle belangrijke veranderingen en activiteiten worden continue gedocumenteerd en vastgelegd in ons ticket-registratiesysteem. U kunt van ons vaste aanspreekpunten verwachten en vaste beheerders die ook bij u op locatie support komen leveren. De integrale beheercomponenten zijn Servicedesk, Monitoring & Preventief beheer, Incidentenbeheer, Wijzigingenbeheer, Werkplekbeheer & Applicatiebeheer.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemenĀ  met een van onze adviseurs via 0228-712391.

Stuur uw gegevens en wij nemen direct contact met u op

 

Camarate ICT

Full Service dienstverlener en Solution provider in ICT, Sourcing, Kennismanagement & Training

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

22 juni 2020 Be WISE check your 365

14 mei 2020 Camarete ICT ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

Complete nieuwsoverzicht

Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.