Deta-Vast of Werving & Selectie

Indien u als opdrachtgever in plaats van tijdelijke inhuur de voorkeur heeft voor een permanente en vaste invulling van een ICT vacature, dan ondersteunt en faciliteert Camarate u in alle facetten bij het werven, selecteren en aanstellen van de juiste persoon. Met aandacht voor mens en organisatie hanteren wij een resultaatgerichte aanpak.

Vacatures bij onze opdrachtgevers

Weten wat nodig is en waarom

Een grondige inventarisatie van de vacature, de organisatie en werkomgeving resulteert in het helder in kaart brengen van wensen en behoeften. In gezamenlijkheid stellen wij de kerncompetenties vast welke belangrijk zijn voor het uitvoeren van de functie. Na deze inventarisatie maken wij samen met u afspraken over het proces en de doorlooptijd.

Het werven en selecteren van ICT-kandidaten

Publicatie en zichtbaarheid van uw vacature kunt u aan ons toe vertrouwen. Naast ons eigen netwerk met kandidaten mag u verwachten dat wij de markt proactief benaderen via jobsites, social media, extra ingekochte advertentieruimte en netwerk activiteiten. Na een eerste selectie op de criteria die zijn afgesproken mag u verwachten dat wij middels de STARR-methodiek een interview houden met de kandidaat. Desgewenst kunnen wij aansluitend verschillende assessments afnemen. De uitkomsten hiervan worden door een recruitment consultant van Camarate in een interview geƫvalueerd. De uiteindelijk door ons geselecteerde kandidaten bespreken wij graag persoonlijk met u. Wanneer dit leidt tot een kennismakingsgesprek verzorgt Camarate het tot stand komen van de afspraak. Indien gewenst kunnen wij aanwezig zijn om zodoende het gesprek naderhand te evalueren. Op het moment dat u overtuigd bent van een kandidaat staan wij u bij in het tot stand komen van een aanbieding dan wel het aanstellen van de kandidaat binnen uw organisatie. Bij een succesvolle match plant de recruitment consultant van Camarate een afspraak in om samen met u het traject, de verwachtingen en ontwikkeling van de nieuwe ICT-medewerker te evalueren.

Camarate ICT

Full Service dienstverlener en Solution provider in ICT, Sourcing, Kennismanagement & Training

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

22 juni 2020 Be WISE check your 365

14 mei 2020 Camarete ICT ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

Complete nieuwsoverzicht

Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.