Vulnerability Management

Camarate Security biedt vanuit ons vulnerability management als dienstverlening inzicht en grip op de steeds veranderende beveiligingsbedreigingen en risico’s voor uw organisatie. Dit doen we vanuit drie verschillende disciplines, mens, proces en techniek. We controleren uw technische omgeving, dit doen we in samenspraak met uw technische afdeling, afhankelijk van uw wensen en huidige inrichting passen we onze dienstverlening aan om hier het beste op aan te sluiten. Zo kunnen we bijvoorbeeld scannen op kwetsbaarheden en beoordelen de inrichting en kwaliteit van uw netwerkbeveiliging. Dit doen we onder andere doormiddel van Penetratie tests, Firewall assessments, en technische inventarisaties van uw omgeving.

Ook controleren we de integriteit van uw ICT beleid en testen de kwetsbaarheid van de door uw medewerkers gekozen wachtwoorden, en beoordelen de kwaliteit van de authenticatie methodieken van uw applicaties.

Om uw medewerkers te ondersteunen en uw beleid goed te laten aansluiten doen we daarbij security awareness trainingen en workshops waarbij de aanzienlijke menselijke beveiligingsrisico’s worden verminderd.

Mogelijkheden vulnerability scanning:
  • Security Assessments
  • Identity Access -scans
  • Netwerkscanning inclusief Penetratie tests
  • Mobile Device Security-scans
  • Security Awareness assessment (kennis-scan)
  • Privacywetgeving en Informatiebeleid Consultancy

Modulaire diensten

Ons volledige pakket Security diensten kunnen eenmalig of in dienstverlening vorm worden afgenomen, waarbij we ons richten op zowel technische als operationele risico’s. Eenmalige afname kan modulair, waardoor een combinatie van verschillende diensten kan worden besproken. Ieder modulair afgenomen dienst zal de eenmalige oplevering van adviesrapportages en resultaten bevatten. Afhankelijk van de wensen van uw organisatie bieden we al onze dienstverlening ook als dienst, waarbij we een maatwerk planning maken van regulier uit te voeren diensten.

Ik wil meer weten over de verschillende assessment-mogelijkheden

Camarate ICT

Full Service dienstverlener en Solution provider in ICT, Sourcing, Kennismanagement & Training

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

22 juni 2020 Be WISE check your 365

14 mei 2020 Camarete ICT ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

Complete nieuwsoverzicht

Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.