Security oplossingen

Uw organisatie is niet alleen gebaat bij een goede security-analyse, maar indien de situatie hierom vraagt, verwacht u van ons als security-partner dat wij u van concrete oplossingen kunnen voorzien. Camarate levert en implementeert daarom verschillende oplossingen.

Disaster Recovery Services (DRAAS)

Met Disaster Recovery Services bent en blijft u operationeel. Uw bedrijfsvoering is afhankelijk van de beschikbaarheid van data en applicaties. Ongeplande downtime van IT-omgeving door bijvoorbeeld cyberincidenten, brand of een stroomstoring levert u een hoge kostenpost op. Dat vraagt om een oplossing die uw organisatie snel weer in het zadel helpt en daarbij dataverlies tot een minimum beperkt. Maak gebruik van Disaster Recovery Services van Camarate. Een calamiteit kunt u niet plannen. Daarom is het van belang uw business continuity maatregelen goed in te richten.
Camarate helpt u graag bij het inrichten van de business continuïteit vraagstukken voor uw IT omgeving.

Ik wil meer weten over DRAAS?

Managed Firewall

Managed Firewall van Camarate is een hoogwaardig beveiligingsplatform. Het biedt altijd actuele en adequate bescherming tegen zelfs de meest recente internetbedreigingen.

Camarate biedt Managed Firewall in drie varianten aan:

  • Managed Firewall Basic
  • Managed Firewall Standard
  • Managed Firewall Advanced
Ik wil meer weten over Managed Firewall?

Mobile Device Security

Applicaties en bedrijfsgegevens worden steeds vaker door uw medewerkers benaderd via mobiele apparaten, hoe zorgt u ervoor dat dit op een veilige manier gebeurt? U bent als werkgever immers verantwoordelijk voor dataprivacy onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Met Mobile Device Management van Camarate Security kunt u elk apparaat, op een veilige, gecontroleerde manier toegang geven of ontzeggen tot de voor uw medewerkers relevante applicaties en informatie.

MDM Oplossingen op maat

Geen enkel bedrijf is exact hetzelfde, daarom gaat Camarate met u in gesprek om uw wensen en behoeftes in kaart te brengen, waarna een advies gegeven zal worden over het best passende product en de wijze van implementatie. Voor de implementatie van de aangeboden oplossing zal Camarate u een offerte doen toekomen. Camarate Security doet geen concessies in kwaliteit, en werkt daarom uitsluitend met hoogwaardige producten van bewezen dienstverleners.

Citrix XenMobile

Dé oplossing voor volledige integratie met uw kantoorapplicaties wanneer u gebruik maakt van andere Citrix producten.

Microsoft Intune

De standaardoplossing van Microsoft, volledig geïntegreerd met Office 365.

MobileIron

Een flexibel product, vanuit uw eigen datacenter of vanuit de cloud, met een hoge mate van integratie in uw eigen ICT-omgeving.

Ik wil meer weten over Mobile Device Security?Vraag nu een gesprek aan voor de diverse mogelijkheden bij Camarate

Of neemt u gerust contact op met een van onze adviseurs via 0228-712 390.

 

Camarate ICT

Full Service dienstverlener en Solution provider in ICT, Sourcing, Kennismanagement & Training

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

22 juni 2020 Be WISE check your 365

14 mei 2020 Camarete ICT ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

Complete nieuwsoverzicht

Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.