Educational Services

Een van de belangrijkste aspecten van een succesvol geïmplementeerde oplossing, is de acceptatie en adoptatie van de gebruikers ervan. Of het nu gaat om een nieuwe werkplekomgeving of het in gebruik nemen van een nieuwe applicatie, de eenvoud in gebruik en direct zichtbare verbeteringen door uw medewerkers, zullen zwaar meewegen in het uiteindelijke oordeel van uw gekozen platform, applicatie of oplossing. Camarate ICT zet het trainen van uw medewerkers al vooraf, tijdens, en natuurlijk na de implementatie als belangrijk speerpunt op de agenda. Door uw mensen direct maar gefaseerd te begeleiden, wordt de werkwijze snel duidelijk, bovendien wordt betrokkenheid, besef en draagvlak vele malen groter.

Begeleiding een noodzaak tijdens implementaties

Camarate Training wordt intensief ingezet tijdens onze ICT-implementaties. Er wordt met vakbekwame trainers gewerkt. Dit beperkt zich niet tot gebruikers, maar ook applicatiebeheerders en content-beheerders worden intensief ondersteund. Uiteindelijk zijn zij verantwoordelijk voor de eenduidigheid en beheersbaarheid van de omgeving. Denkt u eens aan het in gebruik nemen van Microsoft SharePoint. Wij zijn gespecialiseerd in alle Microsoft applicaties.

Losse trainingen

Het kan zo zijn dat u op uw bestaande en al in gebruik zijnde applicaties, uw medewerkers effici├źnter wilt laten werken. Ook als het om training alleen gaat, zijn wij u graag van dienst. Wij hebben verschillende standaard en maatwerk Microsoft applicatie trainingen . Wij verdiepen ons in uw business case en passen de trainingsinhoud aan uw situatie en leerdoelen aan. Wij heten u van harte welkom op een van onze trainingslocaties in Noord Holland.

Contact

Meer informatie vindt u op www.camaratetraining.nl

Camarate ICT

Full Service dienstverlener en Solution provider in ICT, Sourcing, Kennismanagement & Training

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

23 september 2019 Camarate ICT loopt de Dam tot Dam loop voor het goede doel

23 juli 2019 Onze infrastructuur & Cloud Specialist aan het woord inzake Microsoft Teams

Complete nieuwsoverzicht