Collaboration & Productivity Services

Met Camarate Collaboration & Productivity Services leveren wij specialisme op het gebied van Microsoft SharePoint en Microsoft Office 365. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Het delen van kennis zit in ons DNA.

Microsoft SharePoint

Met Microsoft SharePoint leggen wij voor bedrijven de basisstructuur voor een intranet of klantportaal. Vervolgens kunnen wij deze complete naar eigen wens inrichten door teamsites te creëren en die met en die met gewenste informatie, documenten, pagina’s en apps te vullen. Op de startpagina van uw omgeving heeft u in één oogopslag overzicht van de laatste ontwikkelingen en wijzigingen. Dat maakt samenwerken sneller, prettiger en veel efficiënter.

Als ervaren Microsoft partner verzorgen wij de implementatie van SharePoint, inclusief de migratie en integratie van de bestaande omgeving. Ook betrekken we medewerkers vanaf het begin bij de overstap (adoptatie)

Microsoft Office 365

Met deze cloudgebaseerde dienst van Microsoft heeft u vanaf elke locatie toegang tot e-mail, agenda, contacten, documenten, online vergaderingen en veel meer.

Camarate adviseert u in de te kiezen licenties en onze Office 365-gecertificeerde engineers zorgen ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van alle slimme en innovatieve mogelijkheden. Ook bij Microsoft Office 365 geldt dat naast een goede implementatie, de gebruikers op de hoogte moeten zijn van de toepassing en weten hoe je deze gebruikt.

Camarate is Microsoft Gold Partner Productivity en Collaboration & Content.

 

Camarate ICT

Full Service dienstverlener en Solution provider in ICT, Sourcing, Kennismanagement & Training

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

23 september 2019 Camarate ICT loopt de Dam tot Dam loop voor het goede doel

23 juli 2019 Onze infrastructuur & Cloud Specialist aan het woord inzake Microsoft Teams

Complete nieuwsoverzicht