8 november 2019

Camarate ICT trots op partnerschap met Unit4 Bedrijfssoftware

Unit4 Bedrijfssoftware, met kantoren in Utrecht, Sliedrecht, Brugge en Hengelo, heeft voor de komende jaren Camarate ICT gekozen als ICT Managed Services partner.

Er is gekozen voor het migreren naar een geheel nieuwe werkplek op basis van de ‘Nieuwe Microsoft Workspace’ waarin wij de volledige Microsoft 365 suite implementeren. Zowel de uitrol van de werkplek, de applicaties als het volledig beheren van ‘de desktop’ is gebaseerd op de standaard Microsoft Intune. Wij passen hierbij tevens Valo als oplossing toe voor verschillende standaard Social Intranettoepassingen welke als  ‘schil’ over Office365 wordt ingericht.

Camarate ICT zal voor de vier locaties in Nederland en België het volledige beheer verzorgen, waarbij wij zowel remote als on site beheer zullen bieden aan alle gebruikers.

De kracht van de samenwerking is de ‘perfect match’ tussen Unit4 Bedrijfssoftware en Camarate ICT. We spreken dezelfde taal en werken samen aan hetzelfde doel; een moderne, gestandaardiseerde en veilige werkplekomgeving voor alle gebruikers. Een plezierige,  pragmatische en professionele aanpak zijn hierin belangrijke succesfactoren.

Wij hebben alle vertrouwen in deze langdurige samenwerking!

Sascha Pistora, CEO Unit4 Bedrijfssoftware & Ruud Hofland (Algemeen directeur Camarate ICT) ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst

8 november 2019

Ik heb een vraag

Camarate ICT

Full Service dienstverlener en Solution provider in ICT, Sourcing, Kennismanagement & Training

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

22 juni 2020 Be WISE check your 365

14 mei 2020 Camarete ICT ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

Complete nieuwsoverzicht

Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.