Accountmanager Managed IT Services

Wie zijn wij?

Camarate ICT B.V. is een ICT kennishuis met een aanbod van dienstverlening op gebied van o.a. Managed IT Services, Consultancy, Staffing en ICT Trainingen. Als business unit van de Camarate ICT B.V. is de afdeling Managed IT Services een bevlogen team van 8 professionals die diensten met een full service karakter leveren. Met ons hoofdkantoor in Wognum langs de rijksweg A7, zijn wij centraal gevestigd in Noord Holland. Hoewel wij zeer actief zijn in Noord Holland, leveren wij onze diensten ook in de Randstad en de nabijgelegen provincies Flevoland en Friesland.

Wat ga je doen?

Als Accountmanager Managed IT Services breng je onze dienstverlenging onder de aandacht bij bestaande klanten (cross-selling), maar ook bij nieuwe klanten (new business). Je bent omzetverantwoordelijke en zo draag je bij aan onze commerciële bedrijfsdoelstellingen. Dit doe je door persoonlijk relatiebeheer en door het actief signaleren van commerciële kansen, die ook betrekking kunnen hebben op onze andere disciplines Consultancy, Staffing en Trainingen. Voor klanten stel je offertes op, voer je de contractonderhandelingen uit en sluit je de overeenkomsten voor het uitbesteden van (het beheer op) de ICT-omgeving. Na het binnenhalen van het nieuwe project draag je deze goed en volledig over aan de ICT professionals. Je houdt actief en gestructureerd het CRM systeem bij, om je sales-funnel bij te houden en te beheren.

Wie ben je, wat wil je en wat kun je?

  • Je geniet ervan contact te onderhouden met jouw klanten;
  • Je bent super gedreven om onze bestaande dienstverlening bij klanten uit te breiden met nieuwe contracten (cross-selling);
  • Je begrijpt de basisprincipes van outsourcing, hosting en cloud oplossingen;
  • Je bent in staat om mensen te overtuigen en daarbij beheers je verschillende gesprekstechnieken;
  • Door middel van de juiste vraagstelling ben je in staat om de klantvraag helder te definiëren;
  • Je denkt in mogelijkheden;
  • Je hebt de ambitie om samen met ons Managed Services verder uit te bouwen;
  • Ervaring met ‘consultative selling’ of ‘solution selling’ is een pre;
  • Je beschikt over een HBO diploma, bij voorkeur richting Commerciële Economie of een andere commerciële opleiding;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een commerciële functie in een B2B omgeving.

Waarom werken bij Camarate ICT

Je komt werken bij een ambitieuze en ondernemende ICT dienstverlener met nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. Wij bedienen diverse klanten binnen het MKB, grootbedrijf en internationale bedrijven. Met een gezellig en ondernemend team werken wij met elkaar aan de groei van het bedrijf en aan jouw persoonlijke ambities. Kennis delen en leren van elkaar is ons bestaansrecht. Initiatief nemen, daar houden wij van. Als je verder wilt groeien of een goed idee hebt, dan staan wij daarvoor open en gaan wij daar samen mee aan de slag. Je komt tenslotte terecht in een ondernemend bedrijf! Plezier hebben met elkaar en in je werk vinden wij belangrijk. Daarom organiseren wij ook regelmatig een uitje, delen wij kennis door middel van kennissessies en genieten we van een hapje en een drankje met elkaar.

 Kennis maken?

Spreekt de functie je aan en wil je solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar HR@camarategroep.nl t.a.v. John den Nijs (Sales Manager Camarate ICT) of Susanne Kesting (HR Manager). Wil je eerst meer informatie? Bel dan gerust even. Telefoonnummer: 0228-712380.

Camarate ICT

Full Service dienstverlener en Solution provider in ICT, Sourcing, Kennismanagement & Training

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

25 november 2018 Geslaagde relatiemiddag in teken van data-beveiliging

25 juni 2018 Geslaagde relatiemiddag in teken van data-beveiliging

Complete nieuwsoverzicht